Beste krulstaart liefhebbers,

Naar aanleiding van de versterkte maatregelen rond het corona virus hebben wij als organisatie beslist ons evenement uit te stellen! Wij vielen eigenlijk niet onder de nieuwe regels maar uit veiligheid voor onze bezoekers en medewerkers willen we geen risico’s nemen. Maaaaar…..

NIEUWE DATUM 5 & 6 SEPTEMBER 2020

Wij hebben de hele nacht en vandaag doorgewerkt en zijn samen met het stadsbestuur, Japanse Tuin en overige diensten direct aan de slag gegaan en hebben een nieuwe datum kunnen vast leggen.

We snappen dat jullie met veel vragen zitten. Vandaar een korte uitleg:

– Tickets
De tickets zullen automatisch worden omgeboekt naar de nieuwe datum. Dit betekent dat wanneer je nu een ticket hebt voor zaterdag 4 april dit automatisch wordt omgezet naar zaterdag 5 september, hetzelfde met zondag tickets.

Kan jij deze datum niet? Wil je jouw ticket van dag verwisselen? Graag een mailtje sturen naar tickets@inucrew.com met volgende informatie:
=> Naam (zowel van de persoon die bestelde, als die betaalde)
=> Ticketnummer

Golden tickets blijven ook behouden!!!
Wij zullen elke wisseling of annulering persoonlijk behandelen. Doordat er al veel tickets verkocht zijn zal dit enige tijd in beslag nemen. We willen dan ook vriendelijk vragen om ons een tijdje te geven om al deze aanvragen te verwerken.

– Programma
Op dit moment is het nog niet mogelijk om te zeggen of- en welke wijzigingen er in het programma zullen zijn. Na overleg met onze standhouders en demogevers zal het programma opnieuw bekend gemaakt worden. We gaan ons best doen om er een speciaal aanbod van te maken!

Het concept van de evenementen in het Kapermolenpark met de wandeling in de Japanse Tuin blijft behouden!

– NIPPO-show/funkeuring
Alle nodige aanvragen zijn op dit moment ingediend bij de NIPPO-Japan. Dit zal enige tijd kunnen duren. Van het moment dat er meer informatie beschikbaar is, ook over tickets omzetten en dergelijke, wordt dit onmiddellijk gecommuniceerd.

Op dit moment werkt ons team achter de schermen hard om iedereen te contacteren, materialen opnieuw aan te vragen, voorzieningen te treffen,…. We hopen op jullie begrip ivm deze beslissing en hopen jullie zo spoedig mogelijk verder te kunnen informeren.

Willen jullie aub massaal dit bericht delen en vrienden taggen zodat iedereen op de hoogte is.

Volg onze Facebook pagina Inu Crew Belgium om op de hoogte te blijven van de laatste updates.

“Stay safe” en hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groeten,

Inu Crew Belgium Team


Japanse Tuin 2019

nl Nederlands
X